Moș Crăciun poate veni la petrecerea pe care ai organizat-o în funcție de timpul pe care îl are la dispoziție. De aceea, primul pas este să ne anunțați ziua, ora și locul la care doriți să vă viziteze Moș Crăciun. În funcție de disponibilitatea acestuia, vom stabili de comun acord momentul sosirii acestuia la destinație.

Timpul Moșului este scurt, și este planificat pe ore. Moșul va fi gata la ora stabilită (vine din timp și se pregătește) și va pleca în momentul stabilit de comun acord. Prețurile pentru deplasarea echipei noastre depind de durata șederii Moșului, tipul de petrecere și ziua în care este solicitat. 

TARIFE LA GRĂDINIȚĂ / ȘCOALĂ / BIROU
Între 1 și 23 decembrie, și începând cu 26 decembrie:
120 lei / 1 oră
200 lei / 2 ore

În zilele de 24 și 25 decembrie
160 lei1 oră
280 lei / 2 ore

TARIFE LA DOMICILIU

Între 1 și 23 decembrie, și începând cu 26 decembrie:
80 lei / 30 minute
120 lei / 1 oră

În zilele de 24 și 25 decembrie:
120 lei / 30 minute
160 lei / 1 oră

TOATE TARIFELE INCLUD TIMPUL NECESAR PENTRU ECHIPAREA MOȘULUI (aproximativ 5-10 minute, în funcție de condițiile de la locație)

ATENȚIE! E foarte important să țineți cont de faptul că Moșul trebuie să ajungă și la alte petreceri. De aceea, înainte să ne anunțați o oră, să vă gândiți bine la ce oră trebuie să intre Moșul, și la ce oră pleacă. Depășirea timpului rezervat presupune costuri suplimentare sau, în cazuri extreme, poate duce la anularea programării. Încercăm să onorăm toate comenzile, și tratăm egal toți prietenii lui Moș Crăciun. Solicităm din partea dumneavoastră răbdare și înțelegere din acest punct de vedere. Deasemenea, din experiența noastră vă spunem că 15 minute sunt suficiente pentru o vizită la domiciliu, însă la grădinițe va trebui să luați în calcul numărul copiilor și desfășurătorul serbării.

Dacă doriți să ne contactați, o puteți face accesând pagina de contact, prin trimiterea unui mesaj pe contul nostru de Facebook, sau apelând numărul nostru de telefon: 0723.614.140